A Karibi hot szósz: Olyan szószt keresel, ami visszarepít a tengerpartra, a lágy szellők lengette pálmafák levelei alá a hintaágyba? Mert akkor megtaláltad!
A 2023-as Great Taste nemzetközi versenyen a zsűri a mustárok kategóriájában 1 Arany Csillaggal minősítette.
Pácolásra és sous vide főzésre viszont a friss, tanyasi tarja vagy sertéscomb vagy nyúlhús az ideális hozzá: irdaljuk be a húsokat és a Karibi szósszal kenjük be alaposan. Egy éjszakára tegyük be a hűtőbe pácolódni, majd másnap kevés olaj vagy mangalicazsír kíséretében süssük meg a hússzeleteket. Grillezésnél gyakrabban forgassuk a Karibi szószos pácolással készült húst, mert a méz miatt hamar odakaphat. Inkább már a meleg parázson süssünk a Karibi szósz mellett.
- Összetevők: mustár, habanero, moruga scorpio chili, karamelizált barnacukor, balzsamecet, virágméz, káliumszorbát.
- Márka: Gourmet & Delicious
- Töltősúly: 280 ml
- Komposztálható PET palackban
↩ Vissza a szószokhoz