Milyen ételekhez ajánljuk?
- Elsősorban húsételekkel harmonizál jól
- Balzsamecettel (modenai) salátaöntetként is használható
- Húsok és zöldségek pácolására is használható
Összetevők: mustár, méz, fűszerek, szarvasgomba, balzsamecet, K-szorbát
A Szarvasgombás mézes-mustár mártásunkat egy Gombanap rendezvény ihlette, amikor a már korábban megvett fekete szarvasgombából és az édességekből már ismert fehér, homoki szarvasgombából nekiláttunk kísérletezni, hogy igazán különleges szószt készíthessünk.
A mártásnak nagy sikere lett azonnal és a rendelkezésünkre álló szarvasgomba készleteinkből el is kezdtük már gyártani. A termék időszakosan lesz emiatt elérhető, ahogy a szarvasgombász partnerünk tud biztosítani alapanyagot.
A más korábban ismert mustárjaink adják az alapot és a kiváló minőségű selyemfűméz, mely szinten termelői alapanyag.
Gazdaságunk fűszereivel készül, melyeket az alföldi területeinken termesztünk nagy szeretettel.
↩ Vissza a szószokhoz